Szállodai útmutató | Elizabeth Hotel**** - Gyula

Ajánlatkérés/Foglalás

Érkezés:
Távozás:

Szállodai útmutató

Kedves Vendégeink!

Tekintsék meg részletes Vendégtájékoztatónkat, mely a lap alján található!

A SZÁLLÁSHELYEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A hatályos jogszabályoknak megfelelően, szeretnénk megkérni Önöket, legyenek kedvesek bejelentkezéskor személyes adataikat igazoló fényképes igazolványaikat (személyigazolvány /útlevéllel / jogosítvány) recepciónkon kollégáinknak átadni, annak digitális okmányscannerrel történő rögzítésére.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, gyermekeknek is.

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Maszkviselési szabályok a vendégekre vonatkozóan

A szálláshelyen a vendég nem köteles maszkot viselni.

Maszkviselési szabályok a szálláshelyen foglalkoztatottakra vonatkozóan:

A szálláshelyen foglalkoztatott személy számára a maszkhasználat szabályait a szálláshely vezetője határozza meg. A szabályok meghatározása során a szálláshely vezetőjének figyelembe kell vennie, hogy amennyiben a foglalkoztatott személy a koronavírus elleni védettségét nem igazolja, azaz nem mutatja be a védettségi igazolványát, köteles az általános szabályok szerint maszkot viselni (orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil vagy más anyagból készült maszk olyan módon, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje). Fontos szabály, hogy a szálláshely vezetője általánosan nem tilthatja meg a maszkhasználatot.

A szálláshely szabadidős létesítményeire vonatkozó szabályok

A szálláshelyek területén működő szabadidős létesítmények (az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott esemény, függetlenül annak nyilvánosságától (így különösen színház, tánc-, zeneművészet, cirkusz) látogatása megengedett a szálláshelyen tartózkodó, a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy számára. A szálláshelyet üzleti, gazdasági, oktatási tevékenység céljából igénybe vevő személy, továbbá a szálláshelyen a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek, és a kirendelt egészségügyi dolgozók csak abban az esetben látogathatják a szálláshely fentiekben felsorolt helyszíneit, ha koronavírus ellen védett személyeknek minősülnek. A szálláshelyen jogszerűen tartózkodó vendégek esetében, amennyiben a szálláshelyen az előzőekben ismertetett valamely szabadidős létesítmény is működik, a védelmi intézkedések betartásáról a szálláshely üzemeltetője, illetve vezetője köteles gondoskodni.

Koronavírus ellen védett személynek a magyar hatóság által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint azon személy minősül, aki olyan állam által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely állam által kiállított védettségi igazolást Magyarország elismeri és ennek tényét a külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésében kiadott rendeletében megállapította, és a koronavírus elleni védettségét a részére kiállított koronavírus elleni védettségi igazolás bemutatásával igazolja. Itt szükséges azonban felhívni, különösen a szálláshelyek és a vendéglátó üzletek figyelmét arra, hogy a védettségi igazolások kölcsönös elfogadásának megállapításáról szóló KKM rendeletet a Nemzeti Jogszabálytárban (https://njt.hu/) akár napi szinten is szükséges ellenőrizni. Az elfogadható külföldi okmányok mintái megtalálhatóak a Kormány hivatalos (https://kormany.hu/) honlapján.

Fontos, hogy a vendéglátó üzletek, a szálláshelyek és az egyéb szabadidős célú létesítmények üzemeltetői és vezetői, alkalmazottai megismerjék az elfogadható külföldi védettségi igazolásokat, mivel egy esetleges ellenőrzés során, ha arra nem jogosult személyt talál a rendőrség a jogkövetkezmény alkalmazása esetén nem kimentési ok, hogy az üzemeltető, a vezető, vagy az alkalmazott abban a hiszemben volt, hogy az érintett személy által felmutatott igazolás Magyarország által elismert védettségi igazolás.

A 6-18 életév közötti személynek a rendeletben meghatározott jogok gyakorlása során – kivéve, ha a 18 év alatti személy esetében a kiskorúság ténye nyilvánvaló - igazolnia kell az életkorát, amelynek a személyazonosító igazolvány, az útlevél, a jogosítvány vagy diákigazolvány bemutatásával lehet eleget tenni.

Kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy vendégeink pihenésüket a megszokott magas színvonalon és a legnagyobb biztonságban tudják eltölteni szállodánkban."Szállodánk működésében az elérhető szakmai ajánlások alapján az alábbi egészségbiztonsági lépéseket vezettük be, melyhez kérjük az Önök együttműködését is:


SZAKMAI HÁTTÉR

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Folyamatosan egyeztetünk a szakmai szervezetekkel és hatóságokkal. Követjük a hazai és nemzetközi híreket, és megteszünk minden szükséges óvintézkedést. 

Számítunk együttműködésére:

Kérjük, figyelje Ön is a híreket és tartsa be az érvényben lévő szabályokat! Érkezéskor, kollégáink kérdésére nyilatkozzon, hogy nincsen semmilyen betegségre utaló tünete, nem áll kezelés vagy karantén megfigyelés alatt sem Ön, sem közvetlen családtagja.


MEGELŐZÉS

Vendégeink és kollégáink érdekében:

A légkondicionáló és légbefúvó berendezések fertőtlenítő karbantartáson estek át.
 

Partner mosodánkban magas hőfokon, fertőtlenítő mosószerrel mossuk és szárítjuk az ágyneműket, köntösöket, törölközőket.

A kilincseket naponta többször fertőtlenítjük, és ugyanígy teszünk mindennel, amit meg lehet érinteni (korlátok) vagy aminek gombja van (lift, kávégép stb.)

Számítunk együttműködésére:

Ön is sokat tehet azért, hogy már az utazás előtt is vigyázzon magára. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő és gyakori kézmosás fontosságát.

Ha napi ágynemű, törölköző és köntös csere növelné biztonságérzetét, erre is lehetőség van külön díj ellenében.


RECEPCIÓ

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Szállodánk recepciós pultját kolléganőink óránként virucid hatású fertőtlenítő szerekkel takarítják. Teljes személyzetünk maszkban és kesztyűben végzi munkájukat.

Vendégeink részére 0-24 órában elérhető vírusölő hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk.

Szállodánk szobáihoz tartozó kulcskártyákat, tollakat minden használat után azonnal fertőtlenítjük
 

Számítunk együttműködésére:

Vegye igénybe gyors check-in szolgáltatásunkat és adja meg adatait kényelmesen, már otthonról!

Tartson távolságot, ha várakoznia kell és válassza az érintésmentes fizetési módokat!


SZOBÁK

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Szobáink takarítására eddig is kiemelt figyelmet fordítottunk, tesszük ezt továbbra is - ha lehet - még fokozottabban. Kolléganőink virucid hatású fertőtlenítőszert használnak

Minden szoba emellett naponta alapos szellőztetésen esik át a takarítás során.

Szobaasszonyaink a takarítás során kesztyűt és maszkot viselnek, minden szobába lépés előtt alkoholos fertőtlenítést végeznek

Külön odafigyelünk mindenre, amit a vendég megérint, aminek például gombja van. A fürdőszobát naponta fertőtlenítjük.

Számítunk együttműködésére:

Bízzon kollégáink szakértelmében! 12 éve készítünk elő szobát Vendégeink érkezéséhez. A higiéniai intézkedéseket úgy állítottuk össze, hogy az otthon biztonsága várja az érkezőket.


KÖZÖSSÉGI TEREK

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Szállodánk közös tereiben a vendégek által gyakran érintett felületeket (ajtókilincsek, korlát, székek, asztalok, pultok) virucid hatású fertőtlenítő szerekkel naponta töbször fertőtlenítjük

Kolléganőink maszkban és kesztyűben végzik a takarítást a közösségi terekben.

Vendégeink részére 0-24 órában elérhető vírusölő hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk

Közösségi mosdóinkban fertőtlenítő szappannal töltjük fel az adagolókat.

Számítunk együttműködésére:

A közösségi térbe lépéskor kérjük, fertőtlenítse a kezét.


ÉTTERMI KISZOLGÁLÁS

Vendégeink és kollégáink érdekében:

Az ételek elkészítésénél eddig is komoly előírásoknak kellett megfelelnünk (HACCP élelmiszer biztonsági rendszer), van gyakorlatunk a szigorú szabályok betartásában.

A büfépultnál is munkatársaink segédkeznek betartva a szükséges egészségbiztonsági intézkedéseket. Természetesen kínálatunk ezen intézkedések mellett is változatlan marad.

A berendezéseket és felületeket rendszeresen fertőtlenítjük

Éttermünkben, illetve teraszunkon biztosítjuk az előírt minimális távolságot (1,5 – 2 méter)

Egy asztalnál egy társasághoz tartozó max. 4 ember foglalhat helyet.

A teljes vendégtér friss levegőjét többszöri teljes szellőztetéssel biztosítjuk.

Számítunk együttműködésére:

Legyen partnerünk abban, hogy ha a létszám úgy kívánja, választ a lehetséges vacsora időpontok közül.

Mielőtt az étterembe lép, kérjük használjon kézfertőtlenítőt!

Válasszon bátran az ételek közül, kollégáink előkészítik Önnek. A büfépult ételeinél kérje segítségünket,  készséggel tálaljunk Önnek!


WELLNESS, FITNESS

Vendégeink és kollégáink érdekében:

A nyugágyak között megfelelő távolságot hagyunk. A jelenlegi információk szerint a klóros vízben a vírus legyőzésre talált. Medencéink vízminőségét és klórszintjét folyamatosan ellenőrizzük. A hatósági vízminta vételek is rendszeresek.

A szálloda területére csak szállóvendégek léphetnek. Külsős vendégek sem a fürdőt, sem egyéb más szolgáltatást nem vehetnek most igénybe.

Fitness gépeinket rendszeresen fertőtlenítjük és gyakran szellőztetünk.

Számítunk együttműködésére:

Törekszünk arra, hogy kényelmesen el tudjanak helyezkedni, kérjük tartsanak távolságot másoktól. Ha náthás tüneteket tapasztal, kérjük ne látogassa a fürdő részleget. Medencehasználat előtt alapos tusolás kötelező!

Kérjük használjon fertőtlenítőt a fitnessgépek használata előtt.


BIZALOM

Munkatársainkat megtartottuk, valamennyien egészségesek. Az üzemszünet alatt is dolgoztunk, és optimistán készültünk a jövőre. Így a szálloda a legjobb formáját mutathatja az újranyitás pillanatában. Ismerős arcok várják vissza Önt. 

Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, legyen partnerünk ebben. Ebben a megváltozott világban is egy zavartalan, igazi kikapcsolódást terveztünk Önöknek!

Ha az aktuális szabályozásban bármilyen változás áll be, felül fogjuk vizsgálni intézkedéseinket, és a helyzetnek megfelelően változtatunk. Az elsődleges szempont mindig az egészség védelme és vendégeink biztonsága.

 

Az Elizabeth Hotel teljes személyzete szeretettel várja kedves Vendégeit!
 

Szállodai útmutató

Szállodai útmutatónk segítségével átfogó képet nyújtunk Vendégeinknek az Elizabeth Hotel szabályzatát illetően.


 

ADÓK

Honlapunkon szereplő áraink az Áfa-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos Áfa törvényben rögzített adó mértékében változás történik áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.IDEGENFORGALMI ADÓ*
 

Megadott áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek díja 18 év fölötti vendégeink részére helyi rendeletnek megfelelően 450 Ft / fő / éj.  Az idegenforgalmi adó a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával fizetendő. SZÉP kártyát az IFA fizetésére vonatkozóan nem áll módunkban elfogadniÉRKEZÉS – UTAZÁS
 

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére.

A szálloda foglaltságának függvényében tudja biztosítani a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a Vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.

Késői elutazás lehetőségét a szálloda foglaltságának függvényében térítés ellenében tudja biztosítani.

Kései check out 12.00 óráig: 6.000 Ft / szoba, kései check out 15.00 óráig: 18.000 Ft / szoba. Késői elutazás esetén a felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát is. A hosszabbítás az utazás napján 15:00 óráig vehető igénybe. 15.00 óra után a teljes szobaár kerül felszámításra.

Csomagszobát díjmentesen biztosítunk minden Vendégünk számára. 
 


PANZIÓS ELLÁTÁS
 

Félpanziós ellátásunkat szállóvendégeink létszámától függően büfévacsora vagy szűkített étlapról történő választással, 4-fogásos menü keretén belül biztosítjuk. A teljes panziós ellátás tartalmaz egy könnyű, 2-fogásos wellness ebédet (levest és főételt) továbbá a szállóvendégek létszámától függően büfévacsorát vagy szűkített étlapról történő választással egy 4-fogásos menüt.

A reggelit 7:00 – 10:00 óráig, az ebédet 12:00-14:00 óráig, a vacsorát pedig 18:00 - 21:00 óra között szolgáljuk fel Almásy Éttermünkben. Wellness ebédet az érkezést követő és a távozást megelőző napokon biztosítunk Vendégeinknek.KEDVEZMÉNYEK


Gyermekkedvezmény

~ 0-3 éves korig standard szobáinkban, babaágyban ingyenes
~ 3-14 éves kor között 9.900,- Ft / fő / éj (superior szobában)
~ 14 éves kor fölött a felnőtt ár számolandó

A gyermek pótágy ára a szállás mellett a felnőttek által foglalt csomagban található étkezési ellátást tartalmazza.


Gyermekek kiságyon, illetve pótágyon történő elhelyezése két teljes árat fizető felnőtt esetén a következő szobatípusainkban lehetséges: ​

-          Standard szoba: babaágy (utazóágy)

-          Deluxe szoba: pótágy (kihúzható kanapé) maximum 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezése megoldható

-          4-fős Junior lakosztály: pótágy (kihúzható kanapé) maximum 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezése megoldható

INTERNET
 

A közösségi helyiségekben és a szobákban Wifi internet áll rendelkezésre, díjmentesen.KISÁLLAT (KUTYA, MACSKA)
 

A szálloda kijelölt szobáiba kistestű háziállat (max. 8 kg testsúlyig) a Vendég felügyeletével, térítés ellenében bevihető. A közös helyiségeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva, kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják, de egyéb helyiségeit, úm. étterem, wellness teljes területe, fitnesz terem nem látogathatják. A Vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.

Kisállatdíj: 7.000 Ft/ kutya / éj (takarítási díjat tartalmazza)

Fogyatékkal élő személyek esetében, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő habilitációs kutyakiképző szakképesítéssel rendelkező segítő kutyákat díjmentesen fogadunk.PARKOLÁS
 

Szállodánkban lehetősége van kamerával őrzött, zárt parkolónk igénybevételére, mely a hotel bejáratától 100 méterre, a található.

A parkoló igénybevételének díja: 1.500 Ft/gépjármű/éj.

Az elektromos kapu nyitásához távirányítót adunk Önnek, melyet magánál tartva, tetszőleges alkalommal használhat ki- és beparkoláshoz.

A parkoló kapunyitójának távirányítóját parkolási szabályzatunk megismerése, illetve a távirányító átvételét igazoló nyomtatvány aláírását követően recepciós kollégánk bocsát rendelkezésükre.


ÉRTÉKTÁRGYAK, KÉSZPÉNZ KEZELÉSE

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk semmilyen felelősséget nem vállal a szállodában eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat a szobaszéfben tárolják, vagy a recepción adják le megőrzésre.DOHÁNYZÁS
 

A Szálloda vendégszobáiban és belső területein a dohányzás minden esetben TILOS! A szobákban történő dohányzás extra takarításai költséget von maga után, mely a távozáskor recepciónkon fizetendő! (10.000 Ft/éj) Kérjük, használják a kijelölt dohányzó helyeket.
FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

 

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (maximum 5 db szoba egy időpontra vonatkozó megrendelése) vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglalási, módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

Az Elizabeth Hotel****  minden érdeklődésre írásos ajánlatot, míg minden szobafoglalásra visszaigazolást küld. Az érdeklődésre küldött ajánlat elfogadása esetén vendégeinktől minden szobafoglalást írásban kérünk megerősíteni, melyre válaszolva szállodánk írásos visszaigazolást küld, a foglalás így válik véglegessé.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében az Elizabeth Hotel**** szállodafoglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk (www.elizabeth-hotel.hu) főoldalán

Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím, számlázási és postázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, szállodánk fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik. 

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!
FIZETÉS
 

Szállodánkban készpénzzel (HUF, EUR), bankkártyával (Maestro, Visa), valamint SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB) van lehetőség fizetni. Euróval történő készpénzes fizetés esetén pontos összeg kiegyenlítését kérjük, szállodánk 5 és 10 Euro összegektől tudja vállalja a visszajáró kifizetését.

SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratának bemutatását.

Szerződéses partnereink a fizetés átutalásos formáját is választhatják.

 

FOGLALÓ FIZETÉSE
 

Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (maximum 5 db szoba egy időpontra vonatkozó megrendelése) vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak.


Foglaló mértéke:

Az Elizabeth Hotel**** minden egyéni vendég foglalása esetén szobánként a foglalás értékének  30%-át, illetve a kiemelt időszakok esetében 50% foglalót kér. (főszezon, ünnepnapok, fesztiválok)

A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza.

Foglaló fizetése:

- amennyiben 60 naptári napnál rövidebb időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a SPA Invest Zrt. részére

- amennyiben 60 – 180 naptári nap közötti időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 15 naptári napon belül fizetendő a SPA Invest Zrt. részére

- amennyiben 180 naptári napon kívül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 30 naptári napon belül fizetendő a SPA Invest Zrt. részére

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás, illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján, valamint SZÉP kártyával (a fizetést igazoló bizonylat e-mailben való elküldésével) tudjuk elfogadni.  

A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kérjük befizetni:

SPA Invest Zrt.
Elizabeth Hotel****
5700 Gyula, Vár u. 1.
CIB Bank
Bankszámlaszám: 1070 0165 6946 2492 5110 0005


Nemzetközi bankszámlaszámunk:

CIB Bank

IBAN: HU11 10700165-69462492-50000005
SWIFT: CIBHHUHB

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló nevét, a foglalás időszakát, valamint a számlázási címét.

A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő!LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK

 

Minden egyéni szobafoglalás írásban kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. napon 16:00 óráig.

Késedelmes lemondás vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén az egy éjszakára eső szobaár felszámításra kerül, valamint a befizetett foglaló a szálloda tulajdonában marad. A befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Fesztiválok, ünnepnapok esetén az egyéni szobafoglalás írásban kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 10. napon 16:00 óráig.

Egyes közvetítők által értékesített foglalások esetén az adott foglalási portálon szereplő fizetési és lemondási feltételek az irányadók.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Gyulai Járásbíróság vagy a Gyulai Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.


Módosítási feltételek

Szállodánk lehetőséget biztosít az előre lefoglalt időszak egyszeri módosítására. Az esetleges második változtatás során 5.000 Ft díjat számolunk fel. Egy adott foglalást háromszor módosítani nem áll módunkban.5700 Gyula, Vár utca 1.
Telefon: +36 66 529-110 ; + 36 20 777-4000
E-mail: ;