Kulináris élvezetek a Gyulai Vár panorámájával…

Almásy étterem

A pihenéséhez és kikapcsolódásához a kulináris élvezetek is hozzátartoznak, vendégeink számára mindezt az Elizabeth Hotel kitűnő étterme és bárja hivatott biztosítani. A szálloda földszintjén elhelyezkedő szecessziós stílusú, klimatizált Almásy étterem mintegy 90 fő befogadására alkalmas, melyhez a gyulai vár felé néző, 40 fős terasz kapcsolódik. A nyár esti vacsorák hangulatát szállodánkban a csodás kilátás teszi még felejthetetlenebbé.

Szállóvendégeinket reggel 7 órától 10 óráig bőséges büféreggelivel várjuk, mely jó idő esetén, teraszunkon is fogyasztható. A kínálatból nem hiányoznak a friss tojásételek, illatos pékáruk, hidegtálak, friss gyümölcsök és gabonapelyhek. A széles ételválaszték mellett természetesen bőséggel találhatunk reggeli italokat is, vendégeink reggeli kávéjukat frissen fogyaszthatják.

Foglaljon most!

Szeretne szállást is foglalni a kulináris élvezetek mellé? Nézze meg aktuális kínálatunkat néhány kattintással és kalkuláljon árat!

félpanziós

Ízletes és bőséges svédasztalos büfévacsoránk 18 órakor veszi kezdetét, éttermünk konyhája 21 óráig áll vendégeink rendelkezésére. A helyi specialitások és hagyományos magyar ételek mellett, különféle nemzetek konyhájának kínálatából is válogathat a hozzánk betérő. A reform konyhát kedvelő és vegetáriánus vendégeinkről sem feledkezünk meg ételválasztékunk összeállításakor. A svédasztalos vacsora ételeivel harmonizáló kitűnő borokat kínálunk, melyek legismertebb történelmi borvidékeinkről, valamint külföldi borvidékekről származnak.

Az Elizabeth Hotel konyháját jellemző kiemelkedő étteremhigiéniai színvonalnak köszönhetően szállodánk étterme a Dél-Alföldi régióban elsőként érdemelte ki a Fehér Liliom díjat.

Tekintse meg képgalériáinkat is!

Kalkuláljon aktuális áraink és foglaltságunk alapján, majd foglaljon könnyen és egyszerűen szállást az Elizabeth Hotel Superiorban, Gyulán. Amennyiben kérdése van a foglalással kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk.