Szállodai útmutatónk segítségével átfogó képet nyújtunk Vendégeinknek az Elizabeth Hotel szabályzatát illetően.

ADÓK

Honlapunkon szereplő áraink az Áfa-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos Áfa törvényben rögzített adó mértékében változás történik áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.


IDEGENFORGALMI ADÓ*
Megadott áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek díja 18 év fölötti vendégeink részére helyi rendeletnek megfelelően 550 Ft / fő / éj.  Az idegenforgalmi adó a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával fizetendő. SZÉP kártyát az IFA fizetésére vonatkozóan nem áll módunkban elfogadni


ÉRKEZÉS – UTAZÁS
A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére.

A szálloda foglaltságának függvényében tudja biztosítani a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét. Ha a Vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.

Késői elutazás lehetőségét a szálloda foglaltságának függvényében térítés ellenében tudja biztosítani.

Kései check out 12.00 óráig: 6.000 Ft / szoba, kései check out 15.00 óráig: 18.000 Ft / szoba. Késői elutazás esetén a felszámított díj tartalmazza a szoba használaton felül a wellness részleg használatát is. A hosszabbítás az utazás napján 15:00 óráig vehető igénybe. 15.00 óra után a teljes szobaár kerül felszámításra.

Csomagszobát díjmentesen biztosítunk minden Vendégünk számára. 
 
PANZIÓS ELLÁTÁS
Félpanziós ellátásunkat szállóvendégeink létszámától függően büfévacsora vagy szűkített étlapról történő választással, 4-fogásos menü keretén belül biztosítjuk. A teljes panziós ellátás tartalmaz egy könnyű, 2-fogásos wellness ebédet (levest és főételt) továbbá a szállóvendégek létszámától függően büfévacsorát vagy szűkített étlapról történő választással egy 4-fogásos menüt.

A reggelit 7:00 – 10:00 óráig, az ebédet 12:00-14:00 óráig, a vacsorát pedig 18:00 – 21:00 óra között szolgáljuk fel Almásy Éttermünkben. 


KEDVEZMÉNYEK

Gyermekkedvezmény

– 0-3 éves korig babaágyban ingyenes
– 3-14 éves kor között 12.900,- Ft / fő / éj (deluxe szobában)
– 14 éves kor fölött a felnőtt ár számolandó

A gyermek pótágy ára a szállás mellett a felnőttek által foglalt csomagban található étkezési ellátást tartalmazza.


Gyermekek kiságyon, illetve pótágyon történő elhelyezése két teljes árat fizető felnőtt esetén a következő szobatípusainkban lehetséges: ​

–  Classic és Standard szoba: babaágy (utazóágy)

–   Deluxe szoba: pótágy (kihúzható fotel) maximum 2 felnőtt és 1 gyermek elhelyezése megoldható

–   4-fős Junior lakosztály: pótágy (kihúzható kanapé) maximum 2 felnőtt és 2 gyermek elhelyezése megoldható

INTERNET
A közösségi helyiségekben és a szobákban Wifi internet áll rendelkezésre, díjmentesen.


KISÁLLAT (KUTYA, MACSKA)
 A szálloda kijelölt szobáiba kistestű háziállat (max. 8 kg testsúlyig) a Vendég felügyeletével, térítés ellenében bevihető. A közös helyiségeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva, kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják, de egyéb helyiségeit, úm. étterem, wellness teljes területe, fitneszterem nem látogathatják. A Vendég teljeskörűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.

Kisállatdíj: 7.000 Ft/ kisállat / éj (takarítási díjat tartalmazza)

Fogyatékkal élő személyek esetében, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő habilitációs kutyakiképző szakképesítéssel rendelkező segítő kutyákat díjmentesen fogadunk.


PARKOLÁS
Szállodánkban lehetősége van kamerával őrzött, zárt parkolónk igénybevételére, mely a hotel bejáratától 100 méterre található.

A parkoló igénybevételének díja: 2.200 Ft/gépjármű/éj.

Az elektromos kapu nyitásához távirányítót adunk Önnek, melyet magánál tartva, tetszőleges alkalommal használhat ki- és beparkoláshoz.

A parkoló kapunyitójának távirányítóját parkolási szabályzatunk megismerése, illetve a távirányító átvételét igazoló nyomtatvány aláírását követően recepciós kollégánk bocsát rendelkezésükre.


ÉRTÉKTÁRGYAK, KÉSZPÉNZ KEZELÉSE

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk semmilyen felelősséget nem vállal a szállodában eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat a szobaszéfben tárolják, vagy a recepción adják le megőrzésre.


DOHÁNYZÁS
A Szálloda vendégszobáiban és belső területein a dohányzás minden esetben TILOS! A szobákban történő dohányzás extra takarításai költséget von maga után, mely a távozáskor recepciónkon fizetendő! (10.000 Ft/éj) Kérjük, használják a kijelölt dohányzó helyet.

FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK
 

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (maximum 5 db szoba egy időpontra vonatkozó megrendelése) vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglalási, módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

Az Elizabeth Hotel**** minden érdeklődésre írásos ajánlatot ad, míg minden szobafoglalásra visszaigazolást küld. Az érdeklődésre küldött ajánlat elfogadása esetén vendégeinktől minden szobafoglalást írásban kérünk megerősíteni, melyre válaszolva szállodánk írásos visszaigazolást küld, a foglalás így válik véglegessé.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében az Elizabeth Hotel**** szállodafoglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk (www.elizabeth-hotel.hu) főoldalán

Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím, számlázási és postázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, szállodánk fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik. 

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!FIZETÉS
Szállodánkban készpénzzel (HUF, EUR), bankkártyával (Maestro, Mastercard ,Visa), valamint SZÉP kártyával (OTP, K&H, MBH) van lehetőség fizetni. Euróval történő készpénzes fizetés esetén pontos összeg kiegyenlítését kérjük, szállodánk 5 és 10 Euro összegektől tudja vállalja a visszajáró kifizetését.

SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratának bemutatását.

Szerződéses partnereink a fizetés átutalásos formáját is választhatják.

FOGLALÓ FIZETÉSE
Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra (maximum 5 db szoba egy időpontra vonatkozó megrendelése) vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak.

Foglaló mértéke:

Az Elizabeth Hotel**** minden egyéni vendég foglalása esetén szobánként a foglalás értékének 30%-át, illetve a kiemelt időszakok esetében 50% foglalót kér. (főszezon, ünnepnapok, fesztiválok)

A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza.

Foglaló fizetése:

– amennyiben 60 naptári napnál rövidebb időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a SPA Invest Zrt. részére

– amennyiben 60 – 180 naptári nap közötti időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 15 naptári napon belül fizetendő a SPA Invest Zrt. részére

– amennyiben 180 naptári napon kívül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 30 naptári napon belül fizetendő a SPA Invest Zrt. részére

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás, valamint SZÉP kártyával tudjuk elfogadni.  

A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kérjük befizetni:

SPA Invest Zrt.
Elizabeth Hotel****
5700 Gyula, Vár u. 1.
CIB Bank
Bankszámlaszám: 1070 0165 6946 2492 5110 0005


Nemzetközi bankszámlaszámunk:

CIB Bank

IBAN: HU11 10700165-69462492-50000005
SWIFT: CIBHHUHB

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló nevét, a foglalás időszakát, valamint a számlázási címét.

A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő!


LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK
Minden egyéni szobafoglalás írásban kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. napon 16:00 óráig.

Késedelmes lemondás vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén az egy éjszakára eső szobaár felszámításra kerül, valamint a befizetett foglaló a szálloda tulajdonában marad. A befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Fesztiválok, ünnepnapok esetén az egyéni szobafoglalás írásban kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 10. napon 16:00 óráig.

Egyes közvetítők által értékesített foglalások esetén az adott foglalási portálon szereplő fizetési és lemondási feltételek az irányadók.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Gyulai Járásbíróság vagy a Gyulai Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.


Módosítási feltételek

Szállodánk lehetőséget biztosít az előre lefoglalt időszak egyszeri módosítására. Az esetleges második változtatás során 5.000 Ft díjat számolunk fel. Egy adott foglalást háromszor módosítani nem áll módunkban.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000841

Foglaljon Szállodánkban néhány kattintással!

Kalkuláljon aktuális áraink és foglaltságunk alapján, majd foglaljon könnyen és egyszerűen szállást az Elizabeth Hotel Superiorban, Gyulán. Amennyiben kérdése van a foglalással kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk.

Kiemelt ajánlatok

Csomagajánlataink

 • 2024 Tiszta erőből nyár

  Tiszta erőből nyár

  Engedje, hogy varázslatos nyaralása kezdetét vegye az Elizabeth Hotelben!

  29.900,- Ft / fő / éjtől

  Nyaralás Gyulán
  2024 Tiszta erőből nyár

  Tiszta erőből nyár

  Engedje, hogy varázslatos nyaralása kezdetét vegye az Elizabeth Hotelben!

  29.900,- Ft / fő / éjtől

 • 2024 Őszi ajánlat

  Élményteli Wellness

  Gyulán ősszel is programokban gazdag kulturális és gasztronómiai élettel várjuk az élményekkel teli kikapcsolódást, pihenést kereső vendégeinket.

  22.900,-Ft / fő / éjtől

  2024 Őszi ajánlat

  Élményteli Wellness

  Gyulán ősszel is programokban gazdag kulturális és gasztronómiai élettel várjuk az élményekkel teli kikapcsolódást, pihenést kereső vendégeinket.

  22.900,-Ft / fő / éjtől

 • 2024 Pihentető nyugdíjas hétköznapok

  Pihentető nyugdíjas hétköznapok

  Fedezze fel Gyula város varázslatos szállodáját, az Elizabeth Hotelt, ahol a nyugalom és kényelem összetalálkozik.

  21.900,- Ft / fő / éjtől

  Nyugdíjas kikapcsolódás
  2024 Pihentető nyugdíjas hétköznapok

  Pihentető nyugdíjas hétköznapok

  Fedezze fel Gyula város varázslatos szállodáját, az Elizabeth Hotelt, ahol a nyugalom és kényelem összetalálkozik.

  21.900,- Ft / fő / éjtől

 • Csabai Kolbászfesztivál 2024

  27. Csabai Kolbászfesztivál 2024

  Élménydús napokat kínálunk a 27. Csabai Kolbászfesztivál hétvégéjére!

  29.900,-Ft / fő / éjtől

  Gyulai kolbászfesztivál
  Csabai Kolbászfesztivál 2024

  27. Csabai Kolbászfesztivál 2024

  Élménydús napokat kínálunk a 27. Csabai Kolbászfesztivál hétvégéjére!

  29.900,-Ft / fő / éjtől