Első látogatás a wellness centrumban

Wellnes centrum medencéje

Szállodánk wellness centruma a nyugalom, feltöltődés szigete. Kérjük, hogy látogatása alkalmával Ön is tisztelje meg pihenésre vágyó vendégeinket és legyen tekintettel az alábbiakban ismertetett szabályokra. A wellness centrum területén szigorúan tilos a dohányzás, illetve mobiltelefon használat. Italfogyasztás kizárólag műanyag pohárból lehetséges, alkoholos italok fogyasztása a wellness centrum területén nem megengedett. Lázas, fertőző betegek, ittas vagy kábítószer hatása alatt lévő személyek, valamint bőrbetegségben szenvedők a wellnesst nem használhatják. Szaunázás 14 éves kor alatti gyermekeknek nem megengedett.

Szállóvendégeink részére a fürdőköpeny és wellness törölköző használata térítésmentes.

Medencék használata

Az úszó- és élménymedencék használata előtt a zuhanyozás higiéniai okokból kötelező. A medencék élményelemeinek bekapcsolása a Patio oldalfalán elhelyezett vezérlő segítségével lehetséges, ennek használatában wellness recepciósaink készséggel nyújtanak útmutatást. Kérjük, az élményelemek bekapcsolásakor legyen tekintettel a már a medencében tartózkodó kedves Vendégekre.

Szauna világ látogatása

Wellness cetrumunk finn szaunája, gőzkabinja, illetve aroma szaunája alapvetően fedett testtel – fürdőruhában, szauna lepedőben – használatos. Soha ne üljünk, vagy feküdjünk meztelen testtel a fára, egészségügyi szempontból sem ajánlott. A szauna lepedőt terítsék úgy a fára, hogy az egész testük ráférjen (a lábak is) Papucsot hagyják kint az ajtó közelében.

A szauna ajtót igyekezzünk magunk előtt és után gyorsan nyitni és zárni. Nem illik hangos beszéddel és telefonálással zavarni a szaunázást élvezni kívánók nyugalmát. Vonatkozik ez a szaunában való tartózkodásra és a pihenő részre is. Illóolaj használata előtt mindenképpen illik megkérdezni, hogy a szaunában ülők egyetértenek-e vele és a konkrét olajat illetően is, hiszen lehet, hogy valakinél allergiás tüneteket vált ki. Ne használjunk túl sokat az olajból akkor sem, ha egyetértenek a használattal.

Szaunázást követő medencehasználat előtt az újbóli zuhanyozás higiéniai okokból kötelező.

Masszázs

A számtalan ingyenesen rendelkezésre álló szolgáltatás mellett széles masszázsválasztékkal is várjuk Vendégeinket, ezek igénybevétele azonban előzetes időpont egyeztetés alapján történik. Az előzetesen egyeztetett és visszaigazolt időpont azonban legkésőbb 12 órán belül módosítható, vagy mondható le, ellenkező esetben 50% kerül terhelésre. Amennyiben 1 órán belül mondja le a foglalást, vagy nem jelenik meg a lefoglalt időben, a teljes összeg terhelésre kerül.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy szállodánk wellness centrumának megközelítési útja nem akadálymentesített, mozgáskorlátozott vendégeink részéről így sajnos nem igénybe vehető.

Foglaljon most!

Akciós ajánlatunkat a szoba foglalása után a második lépésben tudja lefoglalni, a csomagajánlatunk kiválasztásával.

Bemutató

Szobáink

Ajánló

Programok

Ajánló

Csomagajánlatok