Bemutatkozás | Elizabeth Hotel**** - Gyula

Ajánlatkérés/Foglalás

Érkezés:
Távozás:

Bemutatkozás

Gyula wellness szállodája a minőség szerelmeseinek…


Élvezze Ön is a 2021-ben megújult Elizabeth Hotel által nyújtott számtalan kényelmi szolgáltatást! A Gyulai Vár közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, múlt század eleji hangulatot idéző szálloda a Várfürdőtől és az Almásy-kastélytól alig 200 méterre igazi oázis mind az üzleti vendégek, mind a pihenni vágyó vendégek számára. Az Elizabeth Hotel, Gyula négycsillagos szállodája, 50 elegánsan berendezett szobával, 4 szoba kategóriával (Classic, Standard, Deluxe és Junior lakosztályok) várja vendégeit. 

Kastélyjellegű szállodánk egyik épületét az Almásy-család építette 1905-ben. A másik szárnyat 30 évvel később, 1934-ben adták át. Ebben működött az Erzsébet Szeretetház, melyet a szájhagyomány szerint az Almásy-családnál vendégeskedő Erzsébet királynéról neveztek el. Szállodánk neve is ezt az emléket őrzi.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik. Mesebeli ihletésű Tündérkert Wellness Centrumunkban megtalálja azt a nyugalmat és számtalan feltöltődési lehetőséget, amelyekre egy hosszú, fáradt nap után testének és lelkének szüksége lehet.

Kultúrát kedvelő vendégeinknek ajánljuk Galériánkat, ahol a kortárs magyar művészet gyöngyszemei tekinthetők meg, a gyulai szállodák körében egyedülálló módon.

Az Elizabeth Hotel 2021-ben megvalósult bővítési, fejlesztési munkái:

A szálloda menedzsmentje elkötelezett a minőségi szolgáltatások és fejlesztések irányában, melynek köszönhetően az alábbi munkák valósultak meg: 

A beruházások első ütemében a szálloda parkolójának a szomszédos utcában történő kialakítása valósult meg. A bővítésnek köszönhetően az addig a szálloda udvarában parkoló autók helyén a fejlesztések második. ütemében napozóterasszal, pihenőszigetekkel ellátott zöld park kiépítése valósulhatott meg.

A II. ütem a szálloda épületét is érintette, ugyanis 4 db várra néző panorámás, erkélyes junior lakosztály és 2 db erkélyes, várpanorámás deluxe szoba épült, valamint bővítésre került az étterem és kialakításra került egy elegáns kávézó és bár részleg is.

A III. ütem a hotel kertjében zajlott, ahol egy feszített víztükrű szabadtéri medence és egy hozzá kapcsolódó 160 m2-es vendéglátó rész és napozóterasz szolgálja a vendégek szórakozását és gondtalan pihenését.5700 Gyula, Vár utca 1.
Telefon: +36 66 529-110 ; + 36 20 777-4000
E-mail: ;